Rengøring af affaldsbeholdere – Restauranter

Rengøring af affaldsbeholdere ved restauranter, grill, pizzariaer og øvrige fast food forretninger er utrolig vigtig. Du ønsker naturligvis at holde omgivelserne omkring dit spisested rent og pænt, du ønsker at undgå problemer med skadedyr og bakterier, og du ønsker at have et afslappet forhold til Fødevarestyrelsens uanmeldte kontrolbesøg. En forudsætning herfor er bl.a, at dine affaldscontainere rengøres med jævne mellemrum. I forbindelse med håndtering af madrester og andet affald fra restaurationsbranchen er dannelsen af bakterier i og omkring affaldsspande næsten uundgåelig. Men problemerne kan holdes i skak – hold dine affaldsbeholdere rene. Dansk Skraldespandsvask har et fornuftigt forslag til rengøring af affaldsbeholdere for din restaurant. Lav en erhvervsaftale med os – vi kommer og rengør dine affaldsspande og containere, samme dag som renovationen har været der. Resultatet er et rent og bakteriefrit affaldsareal og endnu et bidrag til din glade Smiley. Ring til Dansk Skraldespandsvask i dag.
  • Dansk Skraldespandsvask v/MaVol
  • Vinkelvej 20
  • 3540 Lynge
  • Tlf. 60477955 
  • info@danskskraldespandsvask.dk

Ring til Dansk Skraldespandsvask i dag og tegn en løbende erhvervsaftale for rengøring af jeres butikscontainere.

Sådan fungerer det:

Du kontakter os

Vi træffer aftale om, hvor mange gange om året vi skal rengøre din skraldespand eller container – 1, 3, 6 eller 13 gange.

Vi rykker ud

Vi kommer ud på matriklen med vores specialudstyr og rengør dine containere og skraldespande

Når arbejdet er udført

Du har nu en ren og garanteret bakteriefri container / affaldsbeholder – til  glæde for brugere og det omgivende miljø. Husk, at Dansk Skraldespandsvask ikke benytter kemikalieholdige vaskemidler.

Det siger kunderne:

Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Skraldespandsvask, der står for jævnlig rengøring af vores erhvervscontainere. Dansk Skraldespandsvask er hurtige, omhyggelige og pålidelige, og vi glæder os hver dag over vores rene skraldespande.

Chris Furnish – www.skiltex.dk

Dejligt og betryggende at vide, at vores skraldespand ikke er en bakteriemagnet. Vi har tre børn, der leger overalt i haven, og vi ønsker ikke, at affaldscontaineren skal udgøre en sygdomsrisiko. Derfor har vi valgt at få Dansk Skraldespandsvask til at rengøre den regelmæssigt.

Per Draker – Hillerød

En oplagt løsning på et tilbagevendende problem! Dansk Skraldespandsvask klarer rengøringen af vores affaldsbeholdere til UG. Den grundige vask holder skadelige bakterier og skadedyr fra døren. Vi kan varmt anbefale Dansk Skraldespandsvask.

Henning Mathiesen – Spil ApS

Luk menu