Vask af skraldespande – Private

Som privatperson kan du naturligvis også nyde godt af vores service med vask af skraldespande. Dansk Skraldespandsvask tilbyder vask af skraldespande og affaldscontainere for private i hele Nordsjælland samt i København.

Det er ganske enkelt – du kontakter os og fortæller os, hvor ofte du ønsker vask af din skraldespand. Og vi dukker op på din adresse, efter at renovationsfirmaet har tømt din affaldsspand. Ved at få den vasket reglmæssigt, slipper du for bakterierne og den dårlige lugt.

Husk vores naboordning. Gå sammen med naboerne – hvis I er 5 husstande, der bestiller vask af skraldespande, giver vi 10 % rabat på jeres første vask. Ring til Dansk Skraldespandsvask i dag.

  • Dansk Skraldespandsvask v/MaVol
  • Vinkelvej 20
  • 3540 Lynge
  • Tlf. 60477955 
  • info@danskskraldespandsvask.dk

Ring til Dansk Skraldespandsvask i dag og tegn en løbende erhvervsaftale for rengøring af jeres skraldespande og containere.

Sådan fungerer det:

Du kontakter os

Vi træffer aftale om, hvor mange gange om året vi skal rengøre din skraldespand eller container – 1, 3, 6 eller 13 gange.

Vi rykker ud

Vi kommer ud på matriklen med vores specialudstyr og rengør dine containere og skraldespande

Når arbejdet er udført

Du har nu en ren og garanteret bakteriefri container / affaldsbeholder – til  glæde for brugere og det omgivende miljø. Husk, at Dansk Skraldespandsvask ikke benytter kemikalieholdige vaskemidler.

Det siger kunderne:

Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Skraldespandsvask, der står for jævnlig rengøring af vores erhvervscontainere. Dansk Skraldespandsvask er hurtige, omhyggelige og pålidelige, og vi glæder os hver dag over vores rene skraldespande.

Chris Furnish – www.skiltex.dk

Dejligt og betryggende at vide, at vores skraldespand ikke er en bakteriemagnet. Vi har tre børn, der leger overalt i haven, og vi ønsker ikke, at affaldscontaineren skal udgøre en sygdomsrisiko. Derfor har vi valgt at få Dansk Skraldespandsvask til at rengøre den regelmæssigt.

Per Draker – Hillerød

En oplagt løsning på et tilbagevendende problem! Dansk Skraldespandsvask klarer rengøringen af vores affaldsbeholdere til UG. Den grundige vask holder skadelige bakterier og skadedyr fra døren. Vi kan varmt anbefale Dansk Skraldespandsvask.

Henning Mathiesen – Spil ApS

Luk menu