Spørgsmål og svar (FAQ)

Her finder du svarene på de mest almindeligt stillede spørgsmål om vores rengøringsservice. Har du yderligere spørgsmål, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os:

Du tilmelder dig vores skraldespandsvask. Så kommer vi ud til dig og vasker din skraldespand/container – samme dag som renovationsselskabet har tømt den. Med vores specialbyggede anhænger løftes din skraldespand op, hvorefter den bliver højtryksspulet med vand og ECO garanteret miljøvenlig sæbe. Rengøringen afsluttes med, at vi desinficerer spanden med spray. Du har nu en ren og velduftende skraldespand – klar til  brug.

Vi vasker din skraldespand/affaldscontainer, samme dag som den bliver tømt.

Nej, vi klarer det hele selv. Men første gang, vi besøger dig, vil vi naturligvis gerne i forvejen have en nøjagtig beskrivelse af din affaldsspands placering på matriklen

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du kan tilmelde dig ved at benytte kontaktformularen her på hjemmesiden.

Den finder du HER

Du kan også kontakte os direkte via telefon eller mail:

Telefon: 60477955
E-mail: info@danskskraldespandsvask.dk

Dansk Skraldespandsvask tilbyder hurtig og effektiv vask af din affaldscontainer. Selv genstridige tilfælde tager sjældent mere end 10 minutter – til mindst mulig ulempe for dig og din virksomhed.

ECO GARANTIE er et internationalt mærke, der tildeles visse særligt godkendte økologiske produkter. Som forbruger kan du væres 100 % sikker på, at produkter, der bærer ECO GARANTIE etiketten, opfylder en række skrappe krav til kvalitet, sikkerhed og holdbarhed, og at produktet i sin sammensætning tager hensyn til mennesker og miljø.

Dansk Skraldespandsvask har stor fokus på miljøet. Det anvendte brugsvand opsamler vi naturligvis og indleverer på en kommuanlt anvist lagringsplads.

Så snart vi har modtaget din tilmelding, tilsender vi dig en faktura med nærmere oplysninger om betalingen.

  • Dansk Skraldespandsvask v/MaVol
  • Vinkelvej 20
  • 3540 Lynge
  • Tlf. 60477955 
  • info@danskskraldespandsvask.dk

Sådan fungerer det:

Du kontakter os

Vi træffer aftale om, hvor mange gange om året vi skal rengøre din skraldespand eller container – 1, 3, 6 eller 13 gange.

Vi rykker ud

Vi kommer ud på matriklen med vores specialudstyr og rengør dine containere og skraldespande

Når arbejdet er udført

Du har nu en ren og garanteret bakteriefri container / affaldsbeholder – til  glæde for brugere og det omgivende miljø. Husk, at Dansk Skraldespandsvask ikke benytter kemikalieholdige vaskemidler.

Det siger kunderne:

Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Skraldespandsvask, der står for jævnlig rengøring af vores erhvervscontainere. Dansk Skraldespandsvask er hurtige, omhyggelige og pålidelige, og vi glæder os hver dag over vores rene skraldespande.

Chris Furnish – www.skiltex.dk

Dejligt og betryggende at vide, at vores skraldespand ikke er en bakteriemagnet. Vi har tre børn, der leger overalt i haven, og vi ønsker ikke, at affaldscontaineren skal udgøre en sygdomsrisiko. Derfor har vi valgt at få Dansk Skraldespandsvask til at rengøre den regelmæssigt.

Per Draker – Hillerød

En oplagt løsning på et tilbagevendende problem! Dansk Skraldespandsvask klarer rengøringen af vores affaldsbeholdere til UG. Den grundige vask holder skadelige bakterier og skadedyr fra døren. Vi kan varmt anbefale Dansk Skraldespandsvask.

Henning Mathiesen – Spil ApS

Luk menu